DO NOT DISPLAY
  Menu ×

  Stap 1

  2tCloud-partner voor €195,- per jaar

  Wanneer u zich aanmeldt als 2tCloud-partner krijgt u binnen twee dagen beschikking over uw cloud managementplatform. Met Copaco beschikt u over de partner die u begeleidt, ondersteunt en ontlast. U kunt zich hierdoor flexibel en schaalbaar in de markt positioneren en heeft u de beschikking over een online managementplatform waarmee u op één centrale plaats de cloud services van uw klanten beheert, activeert en factureert.

  Start online registratie

  Stap 2

  Start met verkoop clouddiensten bij 2tCloud

  Start met het verkopen van clouddiensten aan uw klanten vanuit uw eigen 2tCloud-management-portal. Ons 2tCloud team neemt contact met u op om het portfolio toe te lichten en helpt u bij de eerste bestellingen. Het supportteam staat voor u klaar om u waar nodig technisch te ondersteunen. Daarnaast maken we graag met u kennis om beter inzicht in uw klantcases te krijgen en met elkaar te bespreken hoe we u het beste kunnen ondersteunen.

  Start online registratie

  Stap 1

  Inloggen op Copaco.com

  Heeft u al een account op Copaco.com? .

  Bent u nog geen Copaco partner? Meld u dan eenvoudig en kosteloos aan als klant van Copaco. Als u zich heeft aangemeld als partner van Copaco kunt u zich met uw Copaco inloggegevens registreren als Copaco Cloud partner.


  Inloggen op Copaco.com Registreren op Copaco.com

  Stap 2

  Copaco Cloud partner voor €195,- per jaar

  Wanneer u zich aanmeldt als Copaco Cloud partner krijgt u binnen twee dagen beschikking over uw cloud managementplatform. Met Copaco beschikt u over de partner die u begeleidt, ondersteunt en ontlast. U kunt zich hierdoor flexibel en schaalbaar in de markt positioneren en heeft u de beschikking over een online managementplatform waarmee u op één centrale plaats de cloud services van uw klanten beheert, activeert en factureert.

  Start online registratie

  Stap 3

  Start met verkoop clouddiensten bij Copaco Cloud

  Start met het verkopen van clouddiensten aan uw klanten vanuit uw eigen Copaco Cloud management-portal. Ons Copaco Cloud team neemt contact met u op om het portfolio toe te lichten en helpt u bij de eerste bestellingen. Het supportteam staat voor u klaar om u waar nodig technisch te ondersteunen. Daarnaast maken we graag met u kennis om beter inzicht in uw klantcases te krijgen en met elkaar te bespreken hoe we u het beste kunnen ondersteunen.

  Start online registratie