Verdien VIP tickets voor de Vliegende Vrienden van Amstel LIVE!

Van 1 mei tot en met 31 juli maakt u kans op 2 VIP Tickets voor het éénmalige evenement ‘Vliegende Vrienden van Amstel’ op zaterdag 15 september 2018.

Gebundelde krachten: Vrienden van Amstel Live meets Flying Dutch

De Vrienden van Amstel LIVE! en The Flying Dutch bundelen voor één keer de krachten voor een uniek evenement: De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE! Op 15 september 2018 vliegen de beste artiesten en DJ’s van Nederland in ‘Flying Dutch style’ per helikopter naar Amsterdam, Zwolle en Eindhoven. Op deze locaties geven zij in unieke en onverwachte samenstellingen spetterende optredens in de kenmerkende stijl van De Vrienden van Amstel LIVE!

Line up:
De eerste namen zijn inmiddels bekend! Onder meer Anouk, Douwe Bob, DI-RECT, Typhoon, Nick & Simon, Chef’Special, Xander de Buisonjé, André Hazes, Bløf, VanVelzen, Guus Meeuwis, Jeroen van Koningsbrugge, Rowwen Hèze, Broederliefde, Diggy Dex, Lil’ Kleine, Coen & Sander, Lucas & Steve en Fedde le Grand zullen langskomen en een feestje bouwen!

Op de website van het evenement zullen later nog meer namen bekend worden gemaakt.

Locatie: Amsterdam – Spaarnwoude
Recreatiegebied Spaarnwoude ligt midden in het drukke verstedelijkte deel van Noord-Holland tussen Haarlem, Hoofddorp en Amsterdam en is een oase van groen en water. Het gebied is het perfecte decor voor verschillende festivals, waaronder dus op 15 september tijdens De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE!

Kans maken op 2 VIP tickets?

Schrijf dan nu in! Na inschrijving ontvangt u van ons een persoonlijk target. Behaalt u uw target, dan bent u er bij*!

*Indien er meer targets behaald zijn dan tickets beschikbaar, geldt de hoogste  procentuele overscore per deelnemende partner.

  • Actieperiode 1 mei tot en met 31 juli 2018
  • De volgende productgroepen tellen mee in deze actie: Lenovo Think products (Notebook – Desktop – Workstations – Tablets)
  • De volgende productgroepen zijn uitgesloten van deze actie en tellen dus niet mee: retail, opties, special build, special bid en warranty
  • Deze incentive loopt exclusief bij Copaco Nederland.
  • Het aantal plaatsen is beperkt (15x 2 kaarten)
  • Indien er meer targets behaald zijn dan plaatsen beschikbaar, dan vindt uitnodiging plaats op basis van procentuele overscore.

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via lenovo@copaco.com of bel 040 2 306 435