Veilig online met 2tCloud

Uw klanten eisen steeds meer flexibiliteit van hun IT-omgeving. Ze willen per maand betalen en gemakkelijk kunnen op- en afschalen. Met 2tCloud biedt Copaco een platform dat hierbij past. Werken in de cloud biedt u vele voordelen, maar brengt ook veiligheidsrisico’s met zich mee. Om de bestanden van uw klanten (automatisch) veilig te stellen biedt 2tCloud verschillende security, backup & disaster recovery oplossingen. Zo beschermt u hen tegen diefstal, crashes en hackers.

30 dagen gratis uitproberen

Bent u nog geen 2Tcloud partner en wilt u wel graag de mogelijkheden van het platform ontdekken dan kunt u een gratis trial aanvragen. Dit kunt u doen door contact op te nemen via 2tcloud@copaco.com of belt u met 040-2306340. Wij zorgen voor een inlog waarmee u een maand ons platform gratis kunt testen zonder licentie, opslag en overige kosten.

De storage en security merken op 2tCloud

Voor een aantal merken in ons storage en security portfolio hebben we speciale promotionele acties voor u als 2tCloud partner. U kunt verschillende oplossingen een maand lang gratis uitproberen, bent u overtuigd en neemt u de dienst minimaal 3 maanden af dan kunt u tot wel €195,- terug krijgen! Wilt u de verschillende software uitproberen? Neem dan contact met ons op voor een gratis trial key.

Vragen?

Laat uw gegevens achter en wij bellen u terug om samen uw kansen te bespreken.

Voor het beschermen van e-mail is de beste strategie ervoor te zorgen dat dreigingen worden gedetecteerd én geblokkeerd voordat ze een probleem worden. Dit geldt voor zowel on-premise e-mail als e-mail in de cloud zoals bij Microsoft Office 365. Naast Security for Microsoft Office 365 biedt Kaspersky ook security voor endpoints en servers. Kaspersky Security for Microsoft Office 365 is speciaal ontwikkeld om dit te doen!

Wanneer u als nieuwe Kaspersky partner op 2tCloud tijdens de actieperiode tenminste 10 nieuwe gebruikers aanmaakt voor een duur van 3 maanden krijgt u €195,- cadeau!

Copaco biedt u middels 2tCloud een geconfigureerde backend in samenwerking met Veeam. Hierdoor hoeft u niet te investeren in een eigen Veeam. Voordelig en eenvoudig, zoals dat u dat gewend bent van Veeam en Copaco.

Wanneer u partner wordt op ons 2tCloud platform, ontvangt u € 50,- terug op uw factuur nadat u drie facturen heeft voldaan. Voor iedere nieuwe eindklant die u als partner aanmeldt op het platform, ontvangt u € 25,- terug op uw factuur nadat er drie facturen zijn voldaan.

Acronis biedt niet alleen een veilige en schaalbare back-up & disaster recovery oplossing, ze maakt het ook mogelijk om een back-up te maken van de Office 365 en Microsoft Exchange omgeving om zodoende eenvoudig e-mails, attachments, contacten en kalenders terug te zetten. Wanneer u partner wordt op ons 2tCloud platform, ontvangt u € 50,- terug op uw factuur nadat u drie facturen heeft voldaan.

Voor iedere nieuwe eindklant die u als partner aanmeldt op het platform, ontvangt u € 10,- terug op uw factuur nadat er drie facturen zijn voldaan.

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via 2tcloud@copaco.com of bel 040-2306340