Scoor en ga met ons mee naar Manchester City vs. Chelsea!

Copa Dell Sport gaat de laatste fase in van dit seizoen. Daarom sluiten we af met een mooie belevenis. Namelijk, een bezoek aan de Premier League wedstrijd Manchester City vs. Chelsea!

Scoor en ga mee!

Topsport en bedrijfsleven liggen heel dicht bij elkaar. Ook wij gaan voor het hoogst haalbare, elke dag moet het beter en we willen allemaal het beste uit ons team halen. Scoor in de maanden september, oktober en november mooie Dell EMC orders en ga met ons mee naar Manchester!

Hoe werkt het?

U ontvangt per kwartaal een omzettarget gebaseerd op uw Dell EMC omzethistorie bij Copaco. Tweewekelijks ontvangt u van ons een update en kunt u zien hoeveel procent u van uw target al heeft gerealiseerd. Heeft u uw kwartaaltarget behaald? Dan maakt u kans op een ticket voor een onvergetelijk VIP arrangement voor de wedstrijd Manchester City vs. Chelsea op zaterdag 3 maart. Onder de deelnemers die het target hebben behaald, verloten we 10 tickets.

Inschrijven

Wilt u deelnemen? Schrijf u dan nu hier in!

Quizzen

Naast dat u als bedrijf kans maakt op een mooie voetbalreis kunt u ook als individu meespelen in de Copa Dell Sport competitie. Door het meespelen in productquizzen, sportquizzen, deelnemen aan Challenges en invullen van polls ontvangt u Copa’s. Deze Copa’s kunt u inwisselen voor mooie prijzen uit de CopaShop.

Vragen

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via dellemc@copaco.com of bel 040 2 306 315.