Samen de strijd aan tegen malware

Er is maar één geïnfecteerd bestand op de bedrijfsserver van uw klant nodig om het complete netwerk plat te leggen. Dat wilt u graag voorkomen toch? Loop geen risico en voorkom malware aanvallen door een betrouwbare beveiliging aan uw klant aan te bieden. Kaspersky Security for File Server biedt voordelige, betrouwbare en schaalbare beveiliging voor gedeelde bestandsopslag zonder dat het ten koste gaat van de systeemprestaties. Hierdoor bent u niet alleen zeker dat de belangrijke gegevens van uw klanten veilig zijn, maar voorkomt u ook dat malware de back-ups van de bestanden van uw klanten beschadigt.

Een stevig ransomware schild

Kaspersky Security for File Server biedt een Anti-Cryptor voor op uw Windows servers. Dit stevige ransomware schild zorgt ervoor dat de gedeelde netwerkmappen van uw klant beschermd zijn tegen encryptie. Zodra er een encryptie-activiteit via een gebruiker wordt gedetecteerd, blokkeert dit schild de toegang tot de malicious netwerkmappen. Deze gebruiker kan zowel een thin client, VDI, als desktop gebruiker zijn. De Anti-Cryptor module zorgt dus ook voor de bescherming van de gedeelde netwerkmappen indien er sprake is van een terminal server omgeving. Een zeer belangrijke functionaliteit aangezien deze proactieve beveiliging bij een Windows client mist.

knipsel

Nu tijdelijk met 20% korting!

Gedurende de periode van 1 december 2016 tot en met 31 maart 2017 krijgt u bij Copaco 20% korting op Kaspersky Security for File Server als u dit in combinatie met Windows Server 2016 afneemt. Wil uw klant meer in diens omgeving beschermen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bij een bestelling dient u gebruik te maken van de code: EUKSWS20

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons opnemen via kaspersky@copaco.com of bel 040 2 306 370. Deze datasheets zijn wellicht ook interessant voor u: Kaspersky Security for Windows server, Ransomeware bescherming & Kaspersky Security for File Server.