ProDVX

Contact

Merknaam

"ProDVX Europe B.V. is een Nederlandse organisatie opgericht in 2004, die zeven jaar later als onafhankelijke fabrikant is verder gegaan. Het hoofdkantoor is gevestigd in Den Bosch met het Europese magazijn in Rijen en een zusteronderneming in Taipei, Taiwan. ProDVX levert hoogwaardige hard- en softwareoplossingen voor de Digital Signage, Interactive Digital Signage, Office en Domotica markt.”

 

ProDVX bedient meerdere markten
Het aanbod van ProDVX bestaat uit diverse hard- en softwareoplossingen voor (Interactive) Digital Signage, Office, Domotica, Home Automation en Roombooking. De populaire ProDVX 10 inch Android Quad Core met Power over Ethernet en LED verlichting is breed toepasbaar in diverse markten.  ProDVX staat wereldwijd bekend om haar betrouwbaarheid, betaalbaarheid en gebruiksgemak. ProDVX onderstreept haar toppositie in de professionele Android en Intel PC Touch tablet/display markt met schermen van 3.5 tot 32 Inch.

Aanvullende ProDVX accessoires
Er zijn diverse accessoires beschikbaar die aangesloten kunnen worden op de professionele tablets van ProDVX. Door het aansluiten van een NFC Reader, Barcode Module of Button Box wordt de tablet optimaal gebruikt. Tevens zijn er diverse schap- en wandbeugels beschikbaar die middels VESA bevestigd kunnen worden.

Het team van ProDVX staat klaar
Heeft u een interessant project of bent u op zoek naar een specifieke oplossing? ProDVX heeft uitgebreide kennis en ervaring om advies uit te brengen of een product op maat aan te bieden. De markt en organisatie zijn continu in beweging en het productportfolio breidt zich alsmaar uit.

ProDVX biedt extra service
Naast het sales- en supportteam dat beschikbaar is biedt ProDVX ter ondersteuning ook diverse apps. Bij aanschaf van een product kan men zonder kosten gebruiken van de ProDVX Web Browser of ProDVX Video Looper. Graag op afstand uw apparaten beheren? Dan kunt u de ProDVX Lite Signage Player aanschaffen en installeren op uw Android apparaat.

De voordelen van ProDVX
- Commerciële en industriële 24/7 toepassingen

- Schermen leverbaar met Android, Windows of Linux
- Verscheidenheid aan schermmaten van 3.5 tot 32 inch

- True Flat Projected Capacitive Touch of Resistive Touch
- Power over Ethernet op meerdere producten
- Plastic, metaal of open frame behuizing
- Full HD Media Player, Android of Intel Box PC verkrijgbaar
- Diverse accessoires/apps voor optimaal gebruiksgemak

Contact

+31 (0)40 2306 290
smartsolutions@copaco.com

Webshop