PowerEdge Now! Mega veel voor(raad)deel!

Selecteer uw server en componenten uit het PowerEdge NOW programma die bij Copaco op voorraad liggen. Ons Sales team zal een configuratie voor u maken waarbij de aantrekkelijke kortingen direct zichtbaar zijn in de offerte.

Na bestelling wordt uw server door Dell gecertificeerde Copaco specialisten in elkaar gezet, getest en gereed gemaakt voor verzending. De levertijd van uw order gaat hierdoor vele malen korter zijn.

Voor deze voorraad actie hebben wij een voorbeeld offerte opgesteld om het PowerEdge NOW programma wat concreter te maken. Deze kunt u HIER bekijken.

Enkele highlights van de Dell PowerEdge NOW Servers:

Database-oplossingen met hoge density uitvoeren

  • Versnel in-memory Online Analytical Processing (OLAP)
  • Vergroot het aantal transacties per seconde  Verwerk efficiënt workloads met veel gelijktijdig gebruik
  • Verlaag de storagelatency aanzienlijk met Express Flash PCIe SSD’s.

Krachtige communicatie en samenwerking

De R630 is o.a. uitgerust met de flexibele storagecapaciteit en verwerking met hoge dichtheid die cruciaal zijn voor superieure IO-prestaties in Exchange- en SharePoint-applicaties.

  • Versnel uw implementatie van workloads 
  • Verbeter de prestaties van virtuele machines (VM)

Zorg voor continue toegang

De R630 is een betrouwbare server voor algemene doeleinden voor bedrijfskritieke applicaties, met geautomatiseerd beheer en functies voor hoge beschikbaarheid, zoals:

  • Redundante voedingseenheden (PSU’s)
  • Hot-plug en swappable voedingen, harde schijven en ventilatoren
  • Optie voor twee SD-kaarten voor faalbestendige hypervisors

Vereenvoudig en automatiseer uw IT-beheertaken

Beheer uw datacenterservers op de manier die u wilt: afzonderlijk, gezamenlijk, persoonlijk, extern of met uw smartphone. Aan u de keuze. Consistent beheer en integratie van externe leveranciers zorgen voor naadloos beheer van PowerEdge servers. Beheer systemen van uw telefoon, laptop of het systeem met zowel lokale als externe beheermogelijkheden.

Welke modellen hebben wij o.a. voor u geselecteerd? Staat uw gewenst model er niet bij, vraag het Dell Enterprise team via dell.enterprise@copaco.com naar de mogelijkheden!

PowerEdge T130 towerserver

Eerste krachtige 1-socket minitowerserver voor kleine kantoren/thuiskantoren en MKB om data te consolideren applicaties sneller te laten werken.

PowerEdge R230 rackserver

Consolideer data en laat applicaties sneller draaien met de krachtige, efficiënte en veelzijdige PowerEdge R230 1U rackserver op instapniveau met één socket.

PowerEdge R630 rackserver

Maximaliseer de efficiëntie van uw datacenter met een ultra-dichte virtualisatie of database-engine die support biedt voor tot wel 10 Flash Solid State-harde schijven in een 1U-chassis.

Copaco beveelt Windows Server aan!

Het besturingssysteem Windows Server 2016 is klaar voor de cloud. Het biedt ondersteuning voor uw huidige werkbelasting en maakt gebruik van nieuwe technologieën waardoor de overgang naar cloudcomputing eenvoudiger verloopt zodra u daar klaar voor bent. Het beschikt over krachtige nieuwe beveiligingslagen met op Azure geïnspireerde innovatie voor de toepassingen en de infrastructuur van uw bedrijf.

Elke aankoop bevat 16 core-licenties en kan worden gebruikt om twee besturingssysteemomgevingen uit te voeren, virtueel of fysiek. Als uw server meer dan 16 cores heeft, moet u extra licenties kopen. Voor elke gebruiker of elk apparaat met toegang tot de server dient u ook een Windows Server-CAL aan te schaffen. Ga naar www.microsoft.com/windowsserver voor meer informatie over licenties.

Wil je meer weten over de voordelen van de PowerEdge Servers en de kortingen die er voor u zijn – neem dan contact op met het Dell Enterprise team via dell.enterprise@copaco.com of +31 (0)40 2 911 180.