Enterprise Solutions

Enterprise Solutions

Kennis en ervaring van complexere ICT oplossingen zijn gewaarborgd in het Enterprise Solutions team van Copaco Nederland. Dit team bestaat uit medewerkers met jarenlange ervaring op gebied van storage en networking. Ze staan voor u klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij uw offerte- en verkooptrajecten.

Contact

+31 (0)40 2 306 425
esg@copaco.com

Maak gebruik van onze kennisspecialisten

Ondersteuning en advies van ervaren verkoopmedewerkers

Binnen het team staan zeer ervaren en gecertificeerde verkoopmedewerkers voor u klaar. Zij zijn prima in staat om u te adviseren bij het samenstellen van configuraties. Daarnaast faciliteren zij voor u quotes, dealregistraties, special pricing en daarnaast zorgen zij ervoor dat alle administratieve, logistieke en financiële zaken in goede banen worden geleid.

Gecertificeerde pre-sales consultants

Pre-sales consultants ondersteunen u, of uw klant samen met u, op het gebied van uiteenlopende ICT projecten. Ze kunnen bij ingewikkelde technische vraagstukken pro-actief adviezen uitbrengen, oplossingen aanbieden en maatwerk leveren.

Trainingen

Heeft u zelf niet de tijd om trainingen te verzorgen aan uw medewerkers of bij uw klant, dan kunnen we deze voor u verzorgen. Dit kan op elke gewenste locatie. Of het nu een technische producttraining of -demonstratie of een commerciële training betreft. Zo kunt u een training laten verzorgen waarbij uw medewerkers bepaalde certificeringen behalen en zo kan uw bedrijf profiteren van de voordelen die daaraan gekoppeld zijn.

Marketingondersteuning

Samen met u kijken we naar de gewenste marketingactiviteiten en -programma’s, welke u, indien gewenst, één op één kunt doorzetten naar uw klant. Daarnaast worden er vanuit het Enterprise Solutions team diverse leadgeneratieprogramma’s ontwikkeld, waarbij we u de mogelijkheid bieden om hieraan deel te nemen.

Ondersteuning bij installatie en implementatie

De engineers van Copaco Nederland zijn gecertificeerd om de installatie en implementatie te verzorgen van bijvoorbeeld cloud omgevingen. U kunt van deze expertise gebruik maken, ook indien u deze specifieke kennis niet beschikbaar heeft, maar hier wel ondersteuning in wenst.

Contacten met leveranciers

Copaco heeft een jarenlange relatie met toonaangevende leveranciers van enterprise oplossingen en high knowledge solutions. Door de intensieve samenwerking zijn de communicatielijnen kort en is er rechtstreeks contact met de juiste afdeling. Hierdoor kunnen wij u snel een passende oplossing aanbieden.

Breed assortiment

Naast het brede assortiment enterprise oplossingen van Copaco Nederland heeft u keuze uit meer dan 150 merken. Voor bijna elke vraag is er wel een leverancier in ons portfolio die hiervoor een oplossing biedt. We adviseren u graag hierin.

Portfolio

APC
Aruba
Barracuda
Dell
Dell EMC
Eaton
Fujitsu
HP Enterprise
IBM
Lenovo