Professional Services
Professional Services

Professional Services

Al meer dan 30 jaar is Copaco actief in de Enterprise markt. Naast de hardware en software leveren wij ook ondersteuning bij configuratie-, installatie- en implementatiewerkzaamheden. Tot ons aanbod van diensten behoren pre-sales consultancy, installatie, implementatie, training en nazorg. Met de jarenlange ervaring van ons team, werken wij met onze partners samen op het gebied van:

Contact

+31 (0)40 2 306 400
professional.services@copaco.com

Pre-sales consultancy

Wij voeren namens of met u pre-sales gesprekken met uw klant en brengen daarbij de specifieke vraag in kaart. Veelal gaat het hierbij om capaciteits-, performance- of groeivraagstukken. De technische consultants denken met u mee en zoeken naar de beste mogelijkheden. Het uiteindelijke doel is om tot een voor uw klant zo goed mogelijke oplossing te komen, bestaande uit de diverse hard- en software componenten én diensten die benodigd zijn om de oplossing te realiseren.

Technical Consultancy

Naar aanleiding van het design beslissen we samen of de apparatuur wordt voorbereid bij Copaco, bij u, of direct op locatie wordt geïnstalleerd. Voorbereiding en nazorg zijn essentiële onderdelen. We werken dan ook nauw samen met uw technici en systeembeheerders of met de medewerkers van uw klant. Onze consultants zijn breed opgeleid en inzetbaar voor de uitvoer van opdrachten in combinaties van meerdere merken uit het portfolio van Copaco.

Installatie/Configuratie

De uitvoer betreft het samenstellen van de diverse componenten Copaco en vervolgens het plaatsen op de locatie van de klant. Behalve de fysieke opbouw, worden ook aspecten meegenomen als het labelen van kabels, het afvoeren van verpakkingen of het registreren van de componenten ten behoeve van servicecontracten.

Training

Onze technische consultants zijn als geen ander in staat om de kennis die vereist is voor de nieuwe omgeving over te brengen op de mensen die in de toekomst met deze omgeving gaan werken en beheren. Door training-on-the-job, workshops of een uitgebreide training op maat, wordt de specifieke kennis ingevuld naar de behoefte van de klant. Op zowel sales als technisch gebied organiseren wij trainingen en workshops, standaard of volledig op maat gemaakt, voor u en/of uw klant.

Kennisgebieden

De technische consultants zijn opgeleid op een groot aantal gebieden die betrekking hebben op de producten die Copaco kan leveren. Deze opleidingen zijn van technische aard en de rol van de consultant bestaat er uit om met deze kennis advies te geven, installatie en configuratie opdrachten uit te voeren en trainingen te geven.

Portfolio

Aruba
Barracuda
Commvault
Dell
Dell EMC
HP Enterprise
Microsoft
Quest Software
SonicWall
Veeam
Watchguard