2tCloud Solutions Guide

Portfolio

Via 2tCloud levert u uw klanten een uitgebreid aanbod van professionele clouddiensten. Hieronder vindt u ons dienstenoverzicht. Klik op de iconen voor meer informatie over de betreffende diensten of kijk in onze digitale 2tCloud Solutions Guide voor een overzicht van alle oplossingen.

Contact

+31 (0)40 2 306 340
2tCloud@copaco.com

Cloud Services

Back-up & Disaster Recovery

Met online back-up kunnen uw klanten hun bestanden (automatisch) versleuteld opslaan in de cloud. Zo stelt u de bestanden van uw klant veilig en beschermt u hen tegen diefstal, computercrashes en hackers.

Acronis

Acronis

Acronis Backup Cloud is een complete oplossing waarin lokale back-up en cloud back-up worden gebundeld. Zo kunt u zowel fysieke servers, virtuele servers en werkstations backuppen met één oplossing. De cloudoplossing van Acronis werkt samen met Windows, Linux en Mac OS, Windows Server, VMware, Hyper-V, XenServer, Linux Red Hat, CentOS en meer.

IASO

IASO

IASO, onderdeel van GFI Software, is één van de leidende merken op het gebied van cloud back-up software en cloud storage voor managed service providers (MSP’s), grote organisaties, telecommunicatie- en hosting providers. IASO’s cloud back-up is ultrasnel, betrouwbaar en één van de meest geavanceerde en veiligste technologieën die in de markt beschikbaar zijn. Zo slaat u de bedrijfskritische informatie van uw klant veilig op en kunt u deze snel en eenvoudig terughalen bij calamiteiten.

Online training

Veeam Cloud Provider

Veeam Cloud Connect

Als Veeam Cloud Provider partner bieden wij Veeam Cloud Connect, een tool voor offsite back-ups in de cloud. Het biedt een volledig geïntegreerde, veilige en efficiënte manier om back-ups naar een offsite back-up repository te verplaatsen. Hierdoor zijn investeringen in een eigen offsite infrastructuur niet nodig. 2tCloud biedt een geconfigureerde backend in samenwerking met Veeam, waarmee u binnen tien minuten een eigen cloud repository inricht voor uw klant.

Desktop Online

Met Desktop Online creëert u online werkplekken voor eindgebruikers. Daardoor is uw klant niet meer gebonden aan een fysieke werkplek, maar kan hij overal bij zijn data en applicaties. Dit maakt werken een stuk efficiënter.

Citrix

Citrix XenApp

Met Ctirix XenApp creëert u online werkplekken (as a Service) voor uw klanten, zodat zij overal en met verschillende apparaten kunnen werken. Citrix XenApp is voorzien van de vertrouwde Windows interface. Door het gebruik van auto-tiered storage met SSD schijven, ervaren uw klanten een optimale performance van hun werkplekken.

Workspace 365

Workspace 365

Workspace 365 is een complete online werkplek die Office 365 versterkt en vereenvoudigt. Hierdoor ontstaat een volledige browser-based desktop ervaring die werkt met elk device. Naast de vereenvoudiging van Office 365, is het binnen Workspace 365 mogelijk om andere applicaties, web-based, server-based en lokaal, direct te starten.

Demo  How-to-Sell webinar 

E-mail

Uw klant wil altijd en overal bij zijn e-mail kunnen. Via 2tCloud kunt u Hosted Exchange en Qmail e-mailboxen aanmaken voor uw klanten.

Microsoft Exchange

Hosted Exchange

De meest bekende en gebruikte e-mailserver is Microsoft Exchange. 2tCloud biedt twee varianten aan: Hosted Exchange Basic en Hosted Exchange Enterprise.

Collaboration & Filesharing

Zorg ervoor dat uw klanten bedrijfskritische informatie onbezorgd kunnen opslaan en delen in de cloud met beveiligde cloud storage en filesharing.

Nomadesk

Nomadesk

Nomadesk biedt Filesharing & Synchronization software waarmee uw klant zijn bestanden overal kan openen, delen, synchroniseren en beveiligen – online en offline. De oplossing werkt bijna hetzelfde als Dropbox, maar is speciaal voor de zakelijke markt ontwikkeld. Nomadesk creëert een virtuele harde schijf in de cloud en op de lokale harde schijf van uw klant. Zo kan uw klant onbeperkt bestanden opslaan in de cloud en deze lokaal op al zijn devices bekijken, bewerken en delen. Intern en extern.

Nomadesk Product Webinar
SimplySo

SimplySo

SimplySo zorgt ervoor dat bedrijven beter samenwerken door middel van sociale interactie en het eenvoudiger (terug)vinden van informatie. Het zorgt dat de intelligente functionaliteiten van de Office 365 applicaties zoals SharePoint, OneDrive for Business, Delve en Newsfeed optimaal worden gebruikt. Met SimplySo kunnen medewerkers moeiteloos bestanden delen. Daarnaast bevordert SimplySo de sociale interactie tussen collega’s door het zeer eenvoudig te maken om berichten, afbeeldingen en/of documenten op een tijdlijn te plaatsen of door te reageren op of het “liken” van posts van collega’s.

Productsheet  SimplySo voor Office 365

SIP Trunk

Met een SIP Trunk worden alle analoge en ISDN lijnen overbodig en kan uw klant via het internet bellen (Voice over IP). Het grootste voordeel van het gebruik van een SIP Trunk is kostenbesparing. De grootste voordelen van SIP Trunking via het 2tCloud platform zijn automatische provisioning, automatische billing van abonnements- en gesprekskosten voor u en uw klanten en de mogelijkheid om uw eigen prijsplannen op te stellen.

Productsheet

IBM Cloud

Via 2tCloud kunt u IBM clouddiensten afnemen. Door het eenvoudige en toegankelijke one-stop-shop model en de mogelijkheid om maandelijks op- en af te schalen, speelt de social business software van IBM zo nog meer in op de vraag naar flexibiliteit, meer efficiëntie en tijdswinst. Het aanbod bestaat op dit moment enkel uit IBM Connections Cloud, maar wordt in de toekomst verder uitgebreid.

IBM

IBM Connections Cloud

IBM Connections Cloud biedt het platform dat mensen verbindt, kennisdeling stimuleert en communiceren efficiënt en helder maakt. Een digitale werkomgeving waarin projectleden samen online aan projecten werken, waarin kennis snel toegankelijk en deelbaar is en collega’s en klanten binnen enkele klikken gevonden worden. Daarnaast integreert IBM Connections Cloud alle favoriete tools van uw klant binnen één digitale omgeving.

Meer informatie

Microsoft Cloud

Met het Microsoft Cloud Solution Provider (CSP) programma kunt u Microsoft Cloud diensten als Office 365, Microsoft Azure, Azure AD, Intune, EMS en Dynamics CRM Online tegen zeer flexibele en gunstige voorwaarden leveren aan uw klanten.

Wat is Microsoft CSP Microsoft CSP portfolio

De volgende diensten kunt u via het 2tCloud platform op basis van maandcontracten leveren aan uw klanten:

Microsoft Office 365
Microsoft Exchange
Microsoft Sharepoint
Microsoft Enterprise Mobility Suite
Microsoft Azure

Music

Muziek wordt door consumenten al tijden succesvol via het internet afgenomen. Ook voor bedrijven liggen hier mogelijkheden. 2tCloud biedt daarom online muziekdiensten aan voor de zakelijke markt.

2tTune

2tTune

2tTune biedt moderne, rechten-inclusieve muziek waarmee uw klant de juiste sfeer creëert in bijvoorbeeld zijn winkel, wachtkamer, showroom, restaurant of receptie. 2tTune is reclamevrij en er hoeven geen jaarlijkse licentiekosten worden afgedragen aan belangenbehartigers zoals Buma/Stemra en Sena. Daardoor is 2tTune veel voordeliger dan veel andere muziekaanbieders.

Productsheet Battlecard  Demo  How-to-Sell webinar 

Security

De cloud is uitermate populair, maar brengt ook beveiligingsrisico’s met zich mee. Met de security software van 2tCloud zorgt u ervoor dat uw klant veilig en onbezorgd kan werken in de cloud.

F-Secure

F-Secure

F-Secure Protection Service for Business (PSB) biedt u complete en uitgebreide bescherming voor de gehele IT-omgeving van uw klant: desktops, laptops, servers, tablets en mobiele telefoons. Het biedt realtime bescherming tegen online bedreigingen, zoals virussen, spyware, spam, digitale inbraakpogingen en web-based aanvallen. Met F-Secure zijn de apparaten van uw klant altijd beschermd, up-to-date en is zijn data veilig.

Neem voor meer informatie contact op met het 2tCloud team.

Virtual Servers & Datacenter

Door de servers van uw klant te virtualiseren, is uw klant niet langer afhankelijk van één fysieke machine. Zo verhoogt u de beschikbaarheid van de ICT systemen van uw klant en is uw klant veel flexibeler.

Windows Azure

Windows Azure Pack (WAP)

Windows Azure Pack is een flexibel cloud platform waarmee u betrouwbare IaaS en PaaS diensten kunt uitrollen, zoals virtuele servers, netwerken en hosted databases. Windows Azure Pack is gebaseerd op de geavanceerde technologie en beveiliging van Microsoft en wordt gehost in Amsterdam.

Productsheet
Parallels

Virtual Private Server (VPS)

Een VPS werkt op basis van OS virtualisatie, waarbij een deel van het OS voor u is geïsoleerd. VPS wordt vaak ingezet als webserver op applicatieserver. Voor grotere omgevingen met terminal servers en databaseservers kiezen klanten doorgaans voor Windows Azure Pack van 2tCloud.

Productsheet

Webhosting

Een website is de belangrijkste aanwezigheid op het internet; de website van uw klant moet altijd vindbaar en bereikbaar zijn. Of uw klant nu een kleine website of een veeleisende dynamische website heeft, bij 2tCloud vindt u het juiste pakket. 2tCloud biedt Linux Next Generation Webhosting aan, waarin uitstekende performance, redundantie en een goede prijs gecombineerd worden.

Productsheet

Domeinregistratie

Een domeinnaam is de basis van de online aanwezigheid van ieder bedrijf. Via 2tCloud kunt u eenvoudig domeinnamen registreren of van een andere provider verhuizen naar 2tCloud. U kunt bij 2tCloud terecht voor alle veelvoorkomende extensies.

Neem voor meer informatie contact op met het 2tCloud team.

SSL Certificaten

Steeds meer organisaties activeren een SSL certificaat op hun website of server, waarmee zij bezoekers laten zien dat hun identiteit gecontroleerd en gevalideerd is. Dit zorgt voor vertrouwen bij bezoekers, wat bij bijvoorbeeld webshops leidt tot meer verkeer en transacties. Via 2tCloud kunt u heel eenvoudig SSL certificaten voor uw klant activeren.

SSL Store

SSL Store

Met de SSL certificaten van SSL Store kunt u onder andere websites, webservers en exchange servers van uw klanten beveiligen. Bij 2tCloud kunt u terecht voor SSL certificaten van Symantec, GeoTrust, Thawte, RapidSSL en Comodo. Omdat Copaco Nederland de hoogste partnerstatus heeft bij SSL Store, kunnen we SSL certificaten leveren tegen zeer aantrekkelijke tarieven.

Neem voor meer informatie contact op met het 2tCloud team.

Service Providers

2tCloud
Microsoft
Microsoft Office 365
Microsoft Exchange
Windows Azure
Workspace 365
Nomadesk
2tTune
IASO
Acronis
F-Secure
Citrix
SimplySo