2tCloud

Hosted Cloud met 2tCloud

Het 2tCloud platform van Copaco is een Cloud Service Delivery Platform, speciaal voor het IT-kanaal ingericht. Middels de 2tCloud propositie maken we het onze partners zo eenvoudig mogelijk om cloudoplossingen aan klanten te leveren, voor hen te beheren en te factureren.

Copaco’s Cloud specialisten ondersteunen u met technische en commerciële aspecten van de Cloud business. Op commercieel vlak ondersteunen we u met verkoop, pre-sales en cloud propositie advies bij het creëren van totaaloplossingen, op technisch vlak ondersteunt ons lokaal en gecertificeerd technisch team u met technical consultancy, installatie-, implementatie- en migratiewerkzaamheden.

Het 2tCloud platform ondersteunt u met:

Automatische activatie van cloud services

Activatie, de-activatie, upgrades, downgrades.

Automatische en geconsolideerde inkoopfacturatie en, indien gewenst, white-labelled facturatie van eindklanten

Facturen worden in PDF format verzonden, maar alle factuurdata (inkoop en verkoop) is via de partner site tevens beschikbaar in XML format.

SLA & Contractmanagement

U sluit met Copaco een Master SLA en Cloud Partner Agreement af, zodat u niet met alle Cloud Service Providers afzonderlijk hoeft te schakelen. Tevens kunt u vrij gebruik maken van de door ons opgestelde Cloud End User Agreement en Master SLA, zodat u tevens de juridische borging naar uw klant heeft.

Cloud portfolio management

Copaco breidt het portfolio continu uit met bekende cloud services van gerenommeerde Service Providers maar ook met innovatieve oplossingen van nieuwe ISV’s. U bepaalt in uw control panel zelf welke diensten zichtbaar zijn voor uw klanten.

Selfservice portals voor u en, indien gewenst, voor uw eindklanten

Als 2tCloud partner krijgt u uw eigen partner control panel, en u per klant beslissen of u voor uw klant ook een selfservice portal beschikbaar stelt. Interessant als uw klant bijvoorbeeld zelf Office 365 licenties wil kunnen verhogen of verlagen.

Contact

+31 (0)40 2 306 340
2tCloud@copaco.com

Aanvullende diensten

logo_professional_services