DO NOT DISPLAY
Menu ×

Persberichten

Copaco start distributie Samsung Large Format Displays
Geplaatst op 30-06-2023
Copaco en Samsung Electronics Benelux breiden hun samenwerking in Nederland uit met de distributie van Large Format Displays (LFD).
Lees Meer
Copaco en Linksys starten samenwerking in de Benelux
Geplaatst op 17-05-2023
Per 1 september is Copaco gestart met de distributie van Linksys-producten. Het portfolio bestaat uit wifi-mesh-oplossingen, routers, access points en switches voor thuisgebruik en kleine bedrijven. Via Copaco is het complete assortiment beschikbaar voor alle partners in de Benelux.
Lees Meer
Copaco verduurzaamt productportfolio door samenwerking met DICOTA
Geplaatst op 17-05-2023
Copaco en DICOTA zijn een samenwerking aangegaan. Daarmee biedt Copaco zijn partners nu duurzame laptoptassen, sleeves en andere IT-accessoires van een A-merk. Producten die ontwikkeld zijn met aandacht voor de wereld van morgen.
Lees Meer
Copaco Cloud verrijkt portfolio met cybersecuritytools
Geplaatst op 07-04-2023
Copaco breidt het cloudportfolio uit met de cybersecurity-oplossing van QS solutions. Met deze samenwerking verbeteren Copaco Cloud-partners hun digitale beveiliging en wordt het security-vraagstuk op een eenvoudige en gestandaardiseerde wijze bij hun klanten bespreekbaar.
Lees Meer
Copaco voegt gaming- accessoires van Konix toe aan portfolio
Geplaatst op 03-04-2023
Copaco kondigt een nieuwe samenwerking aan met Konix. Konix is een grote speler op het gebied van videogame -accessoires en biedt perfect ontworpen producten die voldoen aan de behoeften en verwachtingen van elke gamer. Plezier verzekerd!
Lees Meer
Copaco biedt partners meer inzicht met Cloud Cost Management
Geplaatst op 06-03-2023
Copaco Cloud voegt de Cloud Cost Management-oplossing van C-Facts als added-value-service toe aan het portfolio. Met deze SaaS-oplossing krijgen Copaco Cloud-partners snel en eenvoudig inzicht in hun cloudgebruik en -kosten via een gebruiksvriendelijk dashboard.
Lees Meer
Copaco breidt portfolio uit met Operator Connect
Geplaatst op 20-02-2023
Copaco voegt de oplossing Operator Connect toe aan het cloudportfolio. Dit is de meest eenvoudige en betrouwbare manier om telefonie te integreren in Microsoft Teams.
Lees Meer
Copaco breidt audiovisueel-portfolio uit met EPOS
Geplaatst op 15-12-2022
Copaco en EPOS kondigen hun partnerschap in de Benelux aan. Deze uitbreiding van het portfolio geeft partners van Copaco een ruime keuze aan eersteklas audiovisuele oplossingen om aan te bieden aan de zakelijke professional in de Benelux.
Lees Meer
Copaco Cloud voegt Exclaimer toe aan portfolio
Geplaatst op 08-11-2022
Copaco breidt het cloudportfolio uit met oplossingen van Exclaimer, wereldwijd marktleider op het gebied van e-mailhandtekeningen. Met deze toevoeging kunnen partners van Copaco hun klanten een mogelijkheid bieden de e-mailhandtekening productiever in te zetten en efficiënter te beheren.
Lees Meer
Copaco stoomt partners klaar voor Microsoft Cloud Partner Program
Geplaatst op 03-10-2022
Copaco begeleidt partners bij het organiseren van interne (bij)scholing om doorlopend te blijven innoveren, medewerkers toekomstperspectief te bieden en succesvol te worden met het Microsoft Cloud Partner Program. Dat gebeurt met een uniek opleidingsplan dat aansluit bij de doelen van de partners en zijn medewerkers.
Lees Meer