Nieuws

 • Maak kennis met QCT

  Quanta Cloud Technology (QCT) is a worldwide datacenter solution provider. We combine the efficiency of hyperscale hardware with infrastructure software from a diversity of industry leaders to solve next-generation datacenter design and operation challenges. QCT serves cloud service providers, telecoms and enterprises running public, hybrid and private clouds. Product lines include hyper-converged and software-defined datacenter […]

  Continue reading
 • Nieuw online platform

  Maak kennis met het vernieuwde Copaco.com

  Het online platform van Copaco is vernieuwd! Wij nodigen u van harte uit om kennis te maken met ons vernieuwde online platform.

  Continue reading
 • PowerEdge NOW!

  Scherpere prijzen en betere levertijden zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit, wie wil dat nou niet? Vanaf nu is dit mogelijk door gebruik te maken van het PowerEdge NOW programma.

  Continue reading
 • Copaco breidt portfolio uit met budgetvriendelijke beveiligingscamera’s van HiLook

  Copaco voegt met HiLook een nieuwe lijn toe aan het Hikvision assortiment, waar het sinds begin 2017 officieel distributeur van is. Hiermee wordt het assortiment aan beveiligingsproducten bij Copaco fors uitgebreid.

  Continue reading
 • Maak een pitstop en wissel gratis uw klant zijn huidige beveiligingsoplossing

  Kaspersky Lab introduceert ook dit jaar weer de Trade In actie. Hierbij wisselt uw klant zijn huidige beveiligingsoplossing voor een Kaspersky Lab licentie, met behoud van zijn ‘oude’ licentie looptijd.

  Continue reading
 • Klaar om een Blockchain-expert te worden?

  Blockchain is een technologie voor een nieuwe generatie transactionele applicaties die vertrouwen, verantwoordelijkheid en transparantie schept terwijl bedrijfsprocessen worden gestroomlijnd. Zie het als een besturingssysteem voor interacties. Het heeft de potentie om de kosten en complexiteit van allerlei interacties te verminderen.

  Continue reading
 • PowerEdge Now! Mega veel voor(raad)deel!

  PowerEdge Now! Selecteer uw server en componenten uit het PowerEdge NOW programma die bij Copaco op voorraad liggen. Ons Sales team zal een configuratie voor u maken waarbij de aantrekkelijke kortingen direct zichtbaar zijn in de offerte.

  Continue reading
 • De allernieuwste endpoint bescherming

  Cybercriminaliteit ontwikkelt zich voortdurend. Geavanceerde exploits worden gebruikt bij grootschalige ransomware-aanvallen en creatieve spam en phising-aanvallen spelen in op trending topics. Om deze dreigingen weerstand te kunnen bieden heeft u een beveiligingspakket nodig wat mee geëvolueerd is.

  Continue reading
 • Copaco neemt activiteiten Pronovus over

  Copaco neemt met directe ingang de activiteiten van Pronovus, value added distributeur met oplossingen op het gebied van security, data archiving en identity management over en integreert deze in haar Data Center Solutions & Software portfolio.

  Continue reading
 • Maak nu kennis met SonicWall en win meer business met beveiligingsproducten

  Wilt u ook meer intelligentie voor uw oplossingen in netwerkbeveiliging en gegevensbescherming? Bied uw klanten met SonicWall de middelen om netwerken te beveiligen, beheren en schalen.

  Continue reading