Laatste acties

Actueel nieuws

 • Klaar om een Blockchain-expert te worden?

  Blockchain is een technologie voor een nieuwe generatie transactionele applicaties die vertrouwen, verantwoordelijkheid en transparantie schept terwijl bedrijfsprocessen worden gestroomlijnd. Zie het als een besturingssysteem voor interacties. Het heeft de potentie om de kosten en complexiteit van allerlei interacties te verminderen.

  Lees verder
 • PowerEdge Now! Mega veel voor(raad)deel!

  PowerEdge Now! Selecteer uw server en componenten uit het PowerEdge NOW programma die bij Copaco op voorraad liggen. Ons Sales team zal een configuratie voor u maken waarbij de aantrekkelijke kortingen direct zichtbaar zijn in de offerte.

  Lees verder
 • De allernieuwste endpoint bescherming

  Cybercriminaliteit ontwikkelt zich voortdurend. Geavanceerde exploits worden gebruikt bij grootschalige ransomware-aanvallen en creatieve spam en phising-aanvallen spelen in op trending topics. Om deze dreigingen weerstand te kunnen bieden heeft u een beveiligingspakket nodig wat mee geëvolueerd is.

  Lees verder
 • Help, mijn klant heeft last van muizen!

  De intelligente Xignal muizen- en rattenval gaat op een efficiënte en gifvrije wijze de plaag te lijf wat zorgt voor een flinke kostenbesparing!

  Lees verder
 • Copaco neemt activiteiten Pronovus over

  Copaco neemt met directe ingang de activiteiten van Pronovus, value added distributeur met oplossingen op het gebied van security, data archiving en identity management over en integreert deze in haar Data Center Solutions & Software portfolio.

  Lees verder