Laatste acties

Actueel nieuws

 • Maak kennis met QCT

  Quanta Cloud Technology (QCT) is a worldwide datacenter solution provider. We combine the efficiency of hyperscale hardware with infrastructure software from a diversity of industry leaders to solve next-generation datacenter design and operation challenges. QCT serves cloud service providers, telecoms and enterprises running public, hybrid and private clouds. Product lines include hyper-converged and software-defined datacenter […]

  Lees verder
 • Nieuw online platform

  Maak kennis met het vernieuwde Copaco.com

  Het online platform van Copaco is vernieuwd! Wij nodigen u van harte uit om kennis te maken met ons vernieuwde online platform.

  Lees verder
 • PowerEdge NOW!

  Scherpere prijzen en betere levertijden zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit, wie wil dat nou niet? Vanaf nu is dit mogelijk door gebruik te maken van het PowerEdge NOW programma.

  Lees verder
 • Maak een pitstop en wissel gratis uw klant zijn huidige beveiligingsoplossing

  Kaspersky Lab introduceert ook dit jaar weer de Trade In actie. Hierbij wisselt uw klant zijn huidige beveiligingsoplossing voor een Kaspersky Lab licentie, met behoud van zijn ‘oude’ licentie looptijd.

  Lees verder
 • Klaar om een Blockchain-expert te worden?

  Blockchain is een technologie voor een nieuwe generatie transactionele applicaties die vertrouwen, verantwoordelijkheid en transparantie schept terwijl bedrijfsprocessen worden gestroomlijnd. Zie het als een besturingssysteem voor interacties. Het heeft de potentie om de kosten en complexiteit van allerlei interacties te verminderen.

  Lees verder