Laatste acties

Actueel nieuws

 • Maak kennis met het nieuwe HP ElitePOS kassasysteem!

  Voor een breed scala aan toepassingen in retail en horeca is de nieuwe HP ElitePOS de beste keus! De HP ElitePOS biedt security, durability en flexibility in een superstrak design voor de meest uitdagende klanteisen. Security De HP ElitePOS komt met een self-healing BIOS en firmware die de BIOS beschermen tegen aanvallen, zodat data en […]

  Lees verder
 • Pre-order nu: de Commvault Hyperscale Appliance!

  De Hyperscale appliance is een hyper-converged data managementoplossing gebouwd voor het Commvault platform voor gegevensbeheer. Dit platform integreert server, gegevensopslag en -beheer van de volledige levenscyclus over het datacenter en de cloud in één enkel platform. Wilt u deze all-in-one oplossing? Pre-order dan nu via Copaco!

  Lees verder
 • Microsoft trainingen 2017

  Cloud Value Academy: educatieprogramma exclusief voor 2tCloud partners

  In de komende maanden organiseren wij een aantal interessante trainingen. Dit gaat van een basistraining over de verschillende licentieprogramma’s tot en met cloud sessies over hoe en wanneer u Microsoft Azure en Windows Azure Pack kunt inzetten bij uw klanten.

  Lees verder
 • Copaco genomineerd voor drie Dutch IT Awards 2017

  Voor de Dutch IT Awards zijn we dit jaar genomineerd in drie categorieën. En daar zijn we trots op!

  Lees verder
 • Voorkomen is beter dan genezen!

  Openbare wifi is erg handig, maar de veiligheid is niet gegarandeerd, zoals afgelopen week door Belgische beveiligingsonderzoekers werd aangetoond. Zij ontdekten een ernstige kwetsbaarheid in Wi-Fi Protected Access 2 (WPA2). WPA2 is een type versleuteling, die gebruikt wordt om de overgrote meerderheid van wifi-netwerken te beveiligen.

  Lees verder