Laatste acties

 • Diverse ASUS devices; nu speciaal geprijsd

  Tot en met 28 februari profiteert u bij Copaco van speciale prijzen op diverse ASUS devices.

  Lees verder
 • Fiets met Dell EMC mee met Amstel Gold Race

  Dell en EMC zijn officieel samen! Copaco voert beide merken en heeft alle Dell EMC kennis in huis om cross-sell en up-sell portfolio combinaties te kunnen aanbieden en te implementeren. We hebben voor u een speciale actie bedacht. Op iedere Dell EMC combinatie order die wordt geplaatst in de maand maart, geven we een Fitbit blaze weg en startbewijzen voor de Amstel Gold Race VIP. Onder een combinatie order verstaan we: deal met een combinatie tussen legacy EMC storage-oplossingen en legacy Dell Server- en/of Networking-oplossingen.

  Lees verder
 • Deel uw mening en maak kans op mooie prijzen!

  Bij Copaco zijn we constant bezig om ons aanbod aan uw wensen aan te passen. Om dit zo goed mogelijk te kunnen doen, hebben we voor twee van onze oplossingsgebieden een aantal vragen geformuleerd en in twee korte enquêtes verpakt. Deelt u uw mening via deze enquêtes? Dan maakt u ook nog kans op mooie prijzen!

  Lees verder
 • Acer for Business: TravelMate X349, nu tijdelijk met gratis Options Pack t.w.v. € 99,95!

  De TravelMate X349 wordt geleverd met een visueel aantrekkelijk aluminium behuizing en is voorzien van de nieuwste generatie processoren. Hiermee kunnen professionals hun productiviteit en mobiliteit te optimaliseren.

  Lees verder
 • HP Elite x2 en notebooks Geld-terug-garantie

  Is uw klant niet overtuigt van de voordelen van het HP device, dan mag hij het retourneren naar HP en ontvangt hij de volledige aanschafprijs terug.

  Lees verder

Actueel nieuws

 • Copaco helpt u de datalekken te dichten

  Bent u al volledig beschermd tegen het lekken van gevoelige informatie? Copaco helpt u hierbij!

  Lees verder
 • HP Subscription; nieuwe abonnementsvorm HP

  HP biedt haar klanten sinds kort HP Subscription. Een nieuwe oplossing waarbij zij de best-in-class hardware, diensten en software laten combineren tegen een gunstige maandelijkse vergoeding. Het abonnement wordt om de twee of drie jaar vernieuwd zodat bedrijven altijd up-to-date blijven met de nieuwste hardware, diensten en applicaties. Daarnaast zorgt HP Subscription voor een flinke verlaging van de kosten en zijn er geen hoge voorfinancieringskosten.

  Lees verder
 • Persbericht: Copaco neemt Thinfactory over

  Copaco maakt bekend dat zij de in Zaventem (B) gevestigde leverancier van clouddiensten Thinfactory, heeft overgenomen. Thinfactory levert sinds 2011 via een netwerk van zo’n 150 partners clouddiensten aan bedrijven en organisaties.

  Lees verder
 • Symantec Basic Maintenance voor Government en Academic verdwijnt

  Een aantal jaar gelden heeft Symantec de Basic Maintenance vorm al uit het Rewards programma gehaald. Ditzelfde gaat nu ook gebeuren met de programma’s Government en Academic.

  Lees verder
 • Telecom infosheet

  Wilt u ook op de hoogte blijven van de nieuwste telecom producten, levertijden, (consumenten-)acties en end of life modellen? Hier vindt u wekelijks alle informatie in één handig overzicht.

  Lees verder