Laatste acties

Actueel nieuws

 • WatchGuard neemt authenticatiespecialist Datablink over

  WatchGuard heeft Datablink overgenomen, een specialist in geavanceerde authenticatieoplossingen. WatchGuard wil de technologie van Datablink inzetten om sterke authenticatie ook toegankelijk te maken voor het mkb en grotere organisaties met meerdere vestigingen.

  Lees verder
 • WatchGuard brengt AP420 met Wi-Fi Cloud

  WatchGuard brengt een nieuw wireless access point op de markt: de AP420. Dit 802.11ac Wave 2-model is zeer geschikt voor toepassingen zoals VoIP en streaming van video en muziek.

  Lees verder
 • Technisch-kritische factoren van IaaS

  Cloud computing, IaaS en PaaS zijn termen die u uiteraard wel eens hebt gehoord. Deze termen hebben zich de laatste jaren van een hype naar een commodity ontwikkeld. Bent u als IT-dienstverlener nog niet volledig up-to-speed? Wees gerustgesteld: u bent niet de enige.

  Lees verder
 • Wat is het verschil tussen Azure en andere Microsoft cloud platformen?

  Omdat er zo veel ontwikkeld en gecommuniceerd wordt over alle mogelijkheden van de Microsoft Cloud, hebben we vanuit Copaco een vergelijkingsdocument opgesteld. Dit document bieden wij u ter download aan.

  Lees verder
 • Crosscall

  Crosscall introduceert via Copaco complete range outdoor toestellen op de Nederlandse markt

  CROSSCALL, hét Franse merk voor outdoor mobiele technologie, lanceert ook in Nederland een complete range outdoor toestellen. De succesvolle Franse specialist op het gebied van outdoor smartphones en mobiele telefoons wil nummer één op de Nederlandse markt voor outdoor toestellen worden. De distributie van de toestellen en accessoires wordt in Nederland exclusief verzorgd door Copaco.

  Lees verder