Laatste acties

Actueel nieuws

 • WannaCry: wat zijn de vervolgstappen?

  Als gebruiker van Kaspersky Lab werd u onmiddelijk beschermd tegen WannaCry en andere crypto-malware. Maar er zijn aanvullende stappen, die wij adviseren om te nemen voor alle gebruikers van Kaspersky Endpoint Security for Business en Kaspersky Endpoint Security Cloud:

  Lees verder
 • De Fujitsu World Tour 2017

  In een wereld van voortdurende digitale transformatie moeten organisaties snel leren, snel acteren en snel opschalen. Niemand kan dit alleen doen. Copaco & Fujitsu helpen u graag en nodigen u daarom uit voor de Fujitsu World Tour 2017 op maandag 12 juni op de unieke locatie: Inn Style in Maarssen.

  Lees verder
 • F-Secure Webinar: Beyond the GDPR

  In het webinar op 24 mei 2017, interviewt F-Secure twee privacy experts van Cyber Security Services over de impact die GDPR gaat hebben op organisaties. Wilt u het webinar niet missen? Meld u dan hier aan!

  Lees verder
 • WannaCry: bent u voorbereid op de volgende cyberaanval?

  WannaCry maakte de afgelopen dagen minimaal 226.000 slachtoffers. Inmiddels is verdere verspreiding voorkomen, maar de dreiging is nog niet weg! Er zullen ongetwijfeld nog meer cyberaanvallen volgen. Bent u voorbereid?

  Lees verder
 • Vraag nu de vernieuwde Commvault sales kit aan!

  Wij willen u graag helpen bij het bieden van Commvault oplossingen aan uw klanten. Daarom hebben we een sales kit ontworpen!

  Lees verder