Nieuws

 • Aanpassing ten aanzien van thuiskopie heffing op het Acer assortiment

  Vanaf 24 April gaat Acer de thuiskopieheffing doorberekenen aan het kanaal. Voor iedere retail PC, notebook en tablet geleverd aan een in Nederland gevestigde klant zal Copaco de thuiskopieheffing separaat op de factuur vermelden.

  Lees verder
 • Breng uw MKB-klanten snel op weg naar virtualisatie!

  Samen met Fujitsu kunt u de kracht van server virtualisatie binnen bereik van krijgen van het MKB. De overgang is eenvoudig, omdat het complexe werk al gedaan is. Fujitsu PRIMEFLEX oplossingen zijn voor gedefinieerd, geïntegreerd en getest, compleet met servers, opslag, netwerkverbindingen en software.

  Lees verder
 • Samen met FormFutura betreedt Copaco de wereld van 3D-printing filamenten

  Vanaf vandaag levert Copaco filamenten voor 3D-printers van FormFutura.

  Lees verder
 • Dell EMC Partner Programma

  Verdrievoudig nog 2 weken uw loyalty punten met de aanschaf van Dell EMC servers!

  Als reseller kan u nog tot 5 mei driedubbele punten in Q1 FY18 verdienen wanneer u geselecteerde volumes van Dell EMC laptops, desktops, werkstations en servers koopt – allemaal aangedreven door Intel’s nieuwste processors.

  Lees verder
 • Voldoende beschikbaarheid en stabiel prijspeil op Fujitsu SSD’s

  Wellicht heeft u de laatste weken gemerkt dat diverse SSD media leveranciers een slechtere beschikbaarheid hebben. Hierdoor zijn diverse leveranciers genoodzaakt prijsverhogingen door te voeren. Fujitsu heeft geanticipeerd op deze marktsituatie en kan beschikbaarheid, korte levertijden en stabiele prijzen voor Flash-technologie gewoon garanderen.

  Lees verder
 • 10 tips om meer marge te maken met SonicWall SECaaS

  Met SonicWall Security-as-a-Service (SECaaS) bundelt u een Next-Generation Firewall (NGFW) oplossing met een uitgebreide security suite, mobiele en draadloze beveiliging, beheer en rapportage en 24×7 ondersteuning – alles tegen een betaalbaar maandelijkse tarief voor zowel de hardware en software componenten. Naast deze voordelen is er nog meer. Hieronder tien tips hoe u als partner meer […]

  Lees verder
 • McAfee keert terug

  McAfee (voorheen Intel Security) maakt bekend dat het met ingang van vandaag opereert als een nieuw, zelfstandig bedrijf. Met als fundament de overtuiging ‘Together is Power’, zal het nieuwe McAfee zijn security oplossingenplatforms verder uitbreiden, zodat klanten cyberdreigingen effectief kunnen identificeren en daarop op een goed gestructureerde wijze kunnen reageren.

  Lees verder
 • Welkom bij de Copaco Azure Society.nl!

  Wilt u info, tips & trucs over Microsoft Azure, waarmee u uw klanten optimaal kunt bedienen en… zelf meer kunt verdienen?

  Lees verder
 • Praktische oplossingen voor GDPR:

  U bent zeer waarschijnlijk druk bezig met de GDPR, of Nederlands AVG. Bent u al in staat om in mei 2018 aan de wet te voldoen? Of zijn er in uw organisatie nog verbeterprojecten gedefinieerd?

  Lees verder
 • Telecom infosheet

  Wilt u ook op de hoogte blijven van de nieuwste telecom producten, levertijden, (consumenten-)acties en end of life modellen? Hier vindt u wekelijks alle informatie in één handig overzicht.

  Lees verder