Nieuws

 • Maak kennis met het nieuwe HP ElitePOS kassasysteem!

  Voor een breed scala aan toepassingen in retail en horeca is de nieuwe HP ElitePOS de beste keus! De HP ElitePOS biedt security, durability en flexibility in een superstrak design voor de meest uitdagende klanteisen. Security De HP ElitePOS komt met een self-healing BIOS en firmware die de BIOS beschermen tegen aanvallen, zodat data en […]

  Lees verder
 • Pre-order nu: de Commvault Hyperscale Appliance!

  De Hyperscale appliance is een hyper-converged data managementoplossing gebouwd voor het Commvault platform voor gegevensbeheer. Dit platform integreert server, gegevensopslag en -beheer van de volledige levenscyclus over het datacenter en de cloud in één enkel platform. Wilt u deze all-in-one oplossing? Pre-order dan nu via Copaco!

  Lees verder
 • Microsoft trainingen 2017

  Cloud Value Academy: educatieprogramma exclusief voor 2tCloud partners

  In de komende maanden organiseren wij een aantal interessante trainingen. Dit gaat van een basistraining over de verschillende licentieprogramma’s tot en met cloud sessies over hoe en wanneer u Microsoft Azure en Windows Azure Pack kunt inzetten bij uw klanten.

  Lees verder
 • Copaco en R-Go Tools tekenen distributieovereenkomst

  Per direct breidt Copaco haar assortiment van ergonomische hulpmiddelen uit met de producten van R-Go Tools. Het portfolio van R-Go Tools bestaat o.a. uit diverse ergonomische muizen, toetsenborden, monitorverhogers en laptop- en tabletstandaards.

  Lees verder
 • Copaco genomineerd voor drie Dutch IT Awards 2017

  Voor de Dutch IT Awards zijn we dit jaar genomineerd in drie categorieën. En daar zijn we trots op!

  Lees verder
 • Voorkomen is beter dan genezen!

  Openbare wifi is erg handig, maar de veiligheid is niet gegarandeerd, zoals afgelopen week door Belgische beveiligingsonderzoekers werd aangetoond. Zij ontdekten een ernstige kwetsbaarheid in Wi-Fi Protected Access 2 (WPA2). WPA2 is een type versleuteling, die gebruikt wordt om de overgrote meerderheid van wifi-netwerken te beveiligen.

  Lees verder
 • Maak kennis met de nieuwe EcoTank-printers van Epson!

  Het kan frustrerend zijn als u zonder inkt komt te zitten. Zelfs als u genoeg in voorraad hebt, bent u nog steeds enige tijd kwijt om een inktpatroon te vervangen. Als u een druk leven hebt en moet kunnen vertrouwen op uw printer, is er een eenvoudige oplossing. De Epson EcoTank heeft een inktreservoirsysteem met […]

  Lees verder
 • Copaco is Commvault Service Provider Aggregator

  Copaco is aangesteld als Commvault Service Provider Aggregator. Hiermee breidt Copaco haar bestaande pakket van clouddiensten verder uit met de service provider diensten van Commvault.

  Lees verder
 • Epson

  De uitstoot van CO-2 terugdringen? Dat doet u zo!

  Als elk bedrijf in Europa zou overstappen op de zakelijke inkjetprinters van Epson, zou de reductie in CO-2 gelijk zijn aan het volume dat wordt opgenomen door ten minste 26,9 miljoen bomen. Benieuwd hoeveel u en uw klanten kunnen besparen?

  Lees verder
 • Microsoft

  Wilt u een risico lopen op reputatieverlies?

  Zorg dat u geen slachtoffer wordt. Zorg ervoor dat u alleen echte Microsoft-software aan uw klanten verkoopt.

  Lees verder