Met Acer als VIP mee naar de Vliegende Vrienden van Amstel LIVE in Eindhoven!

Van 1 juni tot en met 31 juli 2018 maakt u kans op 2 VIP Tickets voor het éénmalige evenement ‘Vliegende Vrienden van Amstel’ op zaterdag 15 september 2018 in Eindhoven.

Gebundelde krachten: Vrienden van Amstel Live meets Flying Dutch

De Vrienden van Amstel LIVE! en The Flying Dutch bundelen voor één keer de krachten voor een uniek evenement: De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE! Op 15 september 2018 vliegen de beste artiesten en DJ’s van Nederland in ‘Flying Dutch style’ per helikopter naar Amsterdam, Zwolle en Eindhoven. Op deze locaties geven zij in unieke en onverwachte samenstellingen spetterende optredens in de kenmerkende stijl van De Vrienden van Amstel LIVE!

Line up:

Onder meer Anouk, Douwe Bob, DI-RECT, Typhoon, Nick & Simon, Chef’Special, Xander de Buisonjé, André Hazes, Bløf, VanVelzen, Guus Meeuwis, Jeroen van Koningsbrugge, Rowwen Hèze, Broederliefde, Diggy Dex, Lil’ Kleine, Coen & Sander, Lucas & Steve en Fedde le Grand zullen langskomen en een feestje bouwen!

Op de website van het evenement zullen later nog meer namen bekend worden gemaakt.

Locatie: Eindhoven – E3 strand

Midden in het bos, vlakbij Eersel, ligt een unieke plek: het E3-strand. Naast het zandstrand zijn er diverse grasvelden op deze locatie. Het E3-strand is regelmatig gastheer voor bijzondere evenementen op het gebied van muziek, sport en cultuur. Op 15 september is het de locatie voor De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE! editie Eindhoven.

Kans maken op 2 VIP tickets?

Schrijf dan nu in! Na inschrijving ontvangt u van ons een persoonlijk target. Behaalt u uw target, dan bent u er bij!*

*Indien er meer targets behaalt zijn dan tickets beschikbaar, geldt de hoogste procentuele overscore per deelnemende partner.

  • Actieperiode 1 juni tot en met 31 juli 2018
  • De volgende productgroepen tellen mee in deze actie: Acer hardware (Notebooks – Desktops – Monitoren – Projectoren – Tablets)
  • DUBBELE WAARDE: Uw inkoopwaarde van producten uit het Acer FASTLANE assortiment telt dubbel mee voor uw targetrealisatie
  • Uitgesloten: De volgende productgroepen zijn uitgesloten van deze actie en tellen dus niet mee: opties en warranties
  • Backorders tellen niet mee in het targetresultaat
  • Deze incentive loopt exclusief bij Copaco Nederland
  • Het aantal plaatsen is beperkt (15x 2 kaarten)
  • Indien er meer targets behaald zijn dan plaatsen beschikbaar, dan vindt uitnodiging plaats op basis van procentuele overscore.

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via acer@copaco.com of bel 040 2 306 430