Maak met uw Dell EMC omzet kans op twee tickets voor een exclusieve clinic van Remy Bonjasky!

Altijd al eens een paar rake klappen uit willen delen? Dat kan tijdens deze superleuke en inspirerende Copa Dell Sport boksclinic van meervoudig wereldkampioen K1 Remy Bonjasky

Tot en met 30 augustus maakt u met uw Dell EMC omzet kans op twee tickets voor een exclusieve clinic van Remy Bonjasky. Remy Bonjasky staat bekend om zijn ‘flying knee’. Deze bijzondere traptechniek leverde Remy de bijnaam de Flying Gentleman op. Remy is één van de beste kickboxers van de wereld. Zo won hij in 2003, 2004 en 2008 het K1 World Championship. K-1 is een Japanse vechtsport die technieken van onder andere het thaiboksen, taekwondo, karate, kungfu, kickboksen en het traditionele boksen combineert.

Reserveer alvast 4 oktober 14.30 uur in uw agenda.

Hoe werkt het?
U ontvangt van ons een drie-maanden target gebaseerd op uw omzet in voorgaande periode. Onder de klanten die het target hebben behaald verloten we 40 kaarten (2 kaarten per reseller). Bent u de gelukkige winnaar dan ontvangt u in de eerste week van september een uitnodiging van ons.

Wij wensen u heel veel succes met deze Copa Dell Sport actieperiode en hopen u op donderdag 4 oktober, in de ring te mogen verwelkomen!

Bent u nog geen trouwe supporter van Copa Dell Sport? Schrijf u dan snel in op www.copadellsport.com.