Hier vindt u alles over Dynamics 365

Sinds de lancering van Dynamics 365 op 1 november 2016, krijgen wij veel vragen van geïnteresseerde business partners. Tijd om de informatie voor u te bundelen.

De afgelopen maanden hebben we al veel partners op commercieel vlak kunnen ondersteunen bij de transitie naar Dynamics 365 en zijn er verschillende partners die hun eerste Dynamics 365 deals via Copaco hebben geplaatst. Uiteraard horen wij het graag als we u ook kunnen helpen. Bijvoorbeeld door samen te sparren over een mogelijke Dynamics 365 propositie voor uw organisatie. We kunnen u telefonisch of per mail meer informatie geven of een afspraak inplannen met een van onze Microsoft accountmanagers.

Om u alvast op weg te helpen, zetten we hieronder het trainingsaanbod, communicatiemiddelen en handige landingspagina’s op een rijtje. Ga vooral het gesprek aan met uw klant over Dynamics 365 en schroom niet om ons erbij te betrekken als u hulp nodig hebt.

Handige links voor u:

Handige links voor uw klanten:

Meer informatie

Neem voor meer informatie of het maken van een afpsraak contact met ons op via microsoft@copaco.com of bel 040 2 306 370.