Gratis online Cloud Consult speciaal voor CSP-partners

Komt u regelmatig in aanraking met vraagstukken van uw klanten op het gebied van Microsoft Cloud? Denk bijvoorbeeld aan vragen als: ‘Hoe implementeer ik Office 365?’,’Wat komt er allemaal kijken bij een migratie naar Microsoft Azure?’ of ‘Waar moet ik op letten bij het inrichten van Intune?’. Bent u op zoek naar advies of ondersteuning van een expert? Wij helpen u graag tijdens het online ‘Copaco Cloud Consult’!

Copaco Cloud Consult

Voor al uw vragen over Microsoft Cloud maar ook over ons 2tCloud platform en de diverse oplossingen in ons portfolio, kunt u tijdens online spreekuren sparren met onze ervaren Cloud Consultants. In een online (Skype) meeting van 20 minuten kunt u vragen stellen, advies vragen of informatie inwinnen over de dienstverlening van Copaco om invulling te geven aan de behoeften van uw klanten. Na afloop van het online consult helpen wij u desgewenst nog verder op weg. Hiervoor plannen we graag een later moment met u in, zodat we een volledige case kunnen uitwerken (inventarisatie, design, calculatie, etc.).

Aanmelden

Via onderstaand aanmeldformulier kunt u uw voorkeur geven voor een online afspraak met één van onze Cloud Consultants. Na uw aanmelding zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om uw afspraak te bevestigen.

De effectiviteit van uw consult heeft u deels zelf in de hand. Hoe gedetailleerder u uw vraag in het aanmeldformulier formuleert, des te beter onze consultants zich kunnen voorbereiden op het online consult.

Voorwaarden
De online spreekuren worden exclusief voor onze CSP-partners opgezet. U kunt zich dus alleen aanmelden indien u CSP afneemt bij Copaco.

Online Cloud Consult aanmeldformulier
*Copaco heeft kennis en kunde van de verschillende abonnementen binnen het Dynamics 365 portfolio. Als u inhoudelijk meer wilt weten over de mogelijkheden van Dynamics 365 koppelen wij u graag aan een ervaren Dynamics 365 specialist met wie u gezamenlijk het vraagstuk bij uw klant kunt bespreken. Door hier te kiezen voor 'Dynamics 365' zullen wij u niet inplannen voor een online Cloud Consult, maar nemen wij contact met u op om u in contact te brengen met een Dynamics specialist.
Indien uw vraag betrekking heeft op de omgeving bij één van uw klanten graag de volgende zaken minimaal vermelden in uw toelichting: • Aantal gebruikers en werkplekken • Huidige aantal servers en VM’s • Aanwezigheid applicaties
Geef hier uw voorkeur voor data aan waarop u graag een online Cloud Consult wilt. Na uw aanmelding zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om uw afspraak te bevestigen.
Bezig met versturen

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via 2tCloud@copaco.com of bel 040 2 306 430.