Kaspersky Christmas Shopping

Geniet samen met uw partner van een luxueuze kerstbeleving in Londen!

Samen met uw partner genieten van een luxueuze trip in een privé vliegtuig, kerstshoppen in het prachtige en sfeervolle Londen én overnachten in een luxe hotel? Schrijf u dan nu in en maak kans op deze ultieme kerstbeleving!

De ultieme kerstbeleving

Londen is ‘the place to be’ als het gaat om kerstshoppen. In de prachtig en sfeervol versierde winkelstraten komt de kerstmuziek u tegemoet. Alle etalages zijn schitterend versierd en overal kunt u de kerstsfeer voelen. Copaco & Kaspersky willen u en uw partner dit jaar de ultieme kerstbeleving cadeau doen en geven daarom 3 luxueuze tweedaagse reizen voor 2 personen naar Londen weg!

Hoe ziet deze trip eruit?

Kerstshoppen doen we natuurlijk in stijl. En daarom vliegt u in een privé vliegtuig naar Londen! Bij aankomst op vliegveld, Biggin Hill, staat uw taxi gereed om u naar het centrum van Londen te brengen, waar u en uw partner verblijven in het luxueuze hotel Blakemore Hyde Park. Nadat u bent ingecheckt is het tijd om de fantastische kerstsfeer op te snuiven en door de prachtig verlichte winkelstraten te struinen. U krijgt van ons de Londen travelcard waarmee u gemakkelijk uw weg door Londen vindt met de tram, trein of bus. Voor de ultieme kerstbeleving, het prachtige ‘Winter Wonderland’, hoeft u niet ver te gaan. Dit ligt in Hyde Park op loopafstand van uw hotel. Hier vindt u kerstmarkten, shows, attracties en nog veel meer! Natuurlijk mag een bezoek aan het wereldberoemde ‘Harrods’ ook niet ontbreken.

Op de tweede dag kunt u aanschuiven voor een compleet verzorgd ontbijt en heeft u nog een paar uurtjes de tijd alvorens de taxi u weer ophaalt en u naar het vliegveld terug brengt. De piloten staan hier al op u te wachten om u na deze heerlijke trip weer terug naar Nederland te brengen.

Hoe maak ik kans?

Wilt u uw partner verassen met deze ultieme kerstbeleving? Schrijf u dan vóór 30 september 2017 in! Na inschrijving ontvangt u een persoonlijk target. De top 3 partners met de hoogste procentuele overscore gaan samen met hun partner de heerlijke kerstsfeer proeven in Londen!

Behoort u net niet tot de top 3 en heeft u een 4e of 5e plaats? Niet getreurd! Dan krijgt u een cadeaubon om te kerstshoppen in de Bijenkorf ter waarde van €250,-!

Schrijf u nu in!

  • Uw omzet telt mee vanaf 1 september 2017
  • Deze actie geldt alleen voor Kaspersky B2B producten
  • Inschrijving is verplicht
  • Inschrijven kan tot en met 29 september
  • Per klantnummer één inschrijving

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via kaspersky@copaco.com of bel 040 2 306 375.