Milesight

Copaco voegt video surveillance producten van Milesight toe aan assortiment

Per direct heeft Copaco de producten van Milesight toegevoegd aan haar assortiment. Met het portfolio van Milesight, dat bestaat uit hoogwaardige oplossingen op het gebied van video surveillance, wordt het gespecialiseerde aanbod van Copaco voor deze markt verder uitgebreid.

Milesight biedt een overzichtelijk portfolio aan IP video-surveillance oplossingen. Het portfolio varieert van netwerkcamera’s en netwerk video recorders (NVR’s) tot video management software en van instapmodellen tot high-end, tegemoetkomend aan veeleisende behoeften en verschillende toepassingen.

“Met het aanstellen van Copaco als distributeur kunnen we een volgende stap zetten in de groei die wij doormaken in de Benelux”, aldus Bert Reede, vertegenwoordiger van Milesight in de Benelux. “Door het optimaal benutten van het ervaren sales team zorgen we voor een nog betere beschikbaarheid en verspreiding van de Milesight oplossingen”.

“De surveillance markt groeit hard, ook in het IT-kanaal. Copaco helpt de klant graag om in deze groeimarkt te stappen. Met het toevoegen van Milesight aan ons video surveillance assortiment zijn we in staat om de klant nog breder te voorzien in surveillance oplossingen”, aldus Marc Maas, teamlead bij Copaco.

Vragen?

Neem voor meer informatie contact op met het Milesight-team van Copaco: milesight@copaco.com of 040 2 306 290.