Klaar om een Blockchain-expert te worden?

Blockchain is een technologie voor een nieuwe generatie transactionele applicaties die vertrouwen, verantwoordelijkheid en transparantie schept terwijl bedrijfsprocessen worden gestroomlijnd. Zie het als een besturingssysteem voor interacties. Het heeft de potentie om de kosten en complexiteit van allerlei interacties te verminderen.

Blockchain is een ontwerppatroon dat beroemd is geworden door het gebruik ervan in Bitcoin. Maar het is gebruik gaat veel verder. Blockchain kan ’s werelds meest fundamentele zakelijke interacties opnieuw uitvinden en de deur openen om nieuwe stijlen van digitale interacties uit te vinden.

Use-cases en toepassingen

IBM Blockchain biedt fundamentele ondersteuning om een ​​aantal industriële bedrijfspraktijken te transformeren, van bankieren en overheid tot gezondheidszorg en logistiek.

Voedselveiligheid

Supermarketen en andere grote voedingsdistributeurs komen samen om de voedselveiligheid te verbeteren door zichtbaarheid aan de supply chain toe te voegen.

Financiële instellingen

Financiële instellingen zoals banken en verzekeraars automatiseren het private equity-proces en verbeteren de klantervaring.

Hyperledger, Open-source technologie

Open-source technologie: Hyperledger-technologieën bieden het framework en de toolset voor IBM Blockchain-oplossingen en -services. Hyperledger is een open-source samenwerkingsproject dat is ontwikkeld om cross-industry blockchain-technologieën te bevorderen. Het is een wereldwijde samenwerking, gehost door The Linux Foundation.

Blockchain 101

Blockchain is een gedeeld onveranderlijk grootboek voor het vastleggen van de geschiedenis van transacties. Een zakelijke blockchain, zoals IBM Blockchain en het Hyperledger Project van de Linux Foundation, biedt een netwerk met toestemming met bekende identiteiten. En in tegenstelling tot Bitcoin is er geen uitwisseling van cryptocurrency nodig.

Download de Blockchain 101 infographic door op de afbeelding hiernaast te klikken.

IBM Blockchain Platform (IBM Cloud)

IBM Blockchain Platform is een flexibel software-as-a-service aanbod dat wordt aangeboden via de IBM Cloud. Het stelt leden van het netwek in staat snel aan de slag te gaan met ontwikkelen en gemakkelijk naar een samenwerkingsomgeving te gaan. Het platform vereenvoudigt uw blockchain-reis van het ontwikkelen, besturen en exploiteren van een netwerk.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Klaar om een ​​Blockchain-expert te worden?

Neem contact met ons op om te leren hoe u door middel van Blockchain slimme contracten kunt maken en implementeren, in plaats van complexe code te schrijven. U krijgt een beter inzicht in hoe blockchain voor bedrijven kan worden gebruikt en hoe deze technologie waarde toevoegt.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Copaco en IBM Blockchain

Copaco is distributeur van IBM Blockchain oplossingen. Wij brengen partijen samen, financieren en bieden de benodigde software aan Business Partners. Daarnaast biedt Copaco technische consultancy, hulp en ondersteuning bij de IBM Blockchain. Neem contact op