Bereid u voor op een supersnelle en onvergetelijke ervaring

Copaco en Hewlett Packard Enterprise hebben weer een onvergetelijk moment voor u in petto. En dit keer belooft het een héél snelle ervaring te worden…

Wij hebben voor u een keur aan Porsches klaar staan waarmee we in Duitsland een roadtour gaan rijden! Denk aan een Porsche 911 Coupé, Cabrio, Targa en Porsche Panamera waarmee u twee dagen over de Duitse wegen raast. Voor velen een droom die uitkomt!

Tot en met 28 februari 2017 maakt u kans op deelname aan deze onvergetelijke roadtour. U krijgt van ons een persoonlijk target, daarmee strijdt u voor één van de acht beschikbare plaatsen op deze bijzondere trip. De acht klanten met de hoogste procentuele overscore gaan namelijk met ons mee!

Save the date: 6 en 7 april 2017

Op 6 en 7 april is het zover; de roadtour. We verwachten de winnaars op 6 april rond 12.00 uur in Duitsland, net over de grens bij Venlo. Na de lunch gaan we per tweetal sleutels rapen; in welke Porsche gaat u als eerste op pad? De tour start, waarbij we de leading car volgen. Tijdens de tour maken we regelmatig een stop en kan er gewisseld worden van rijder en/of Porsche.

Na een rit van zo’n 250 kilometer komen we aan in Düsseldorf. Hier krijgen we een stadstour, gaan we dineren en overnachten we in een heerlijk 4-sterren hotel.

De volgende dag beginnen we met een lekker ontbijt waarna we onze roadtour vervolgen. Via een schitterende route van wederom zo’n 250 kilometer rijden we terug naar de startlocatie. Ook tijdens deze rit wordt er weer regelmatig gewisseld van bestuurder en/of Porsche.  Eenmaal terug bij startlocatie heeft u gegarandeerd in alle Porsches gereden en de kracht van deze super cars ervaren! We sluiten deze spectaculaire ervaring af met een lunch.

Wij garanderen u; deze roadtrip is onvergetelijk!

Inschrijven

Heeft u al eerder deelgenomen aan de HPE Unforgettable Moments campagne dan hoeft u zich niet meer in te schrijven; uw eerdere inschrijving is automatisch verlengd, uw ontvangt spoedig uw persoonlijke target.

Heeft u afgelopen maanden nog niet deelgenomen aan de HPE Unforgettable Moments campagne, dan kunt u zich hier inschrijven. Schrijft u zich in vóór 1 februari dan ontvangt u een persoonlijk target waarmee u kans maakt op deelname aan deze zeer bijzondere roadtrip. Schrijft u zich in vanaf 1 febrauri, dan wordt uw inschrijving meegenomen voor een volgende incentive in de Unforgettable Moments campagne.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze actie en/of het HPE assortiment neemt u telefonisch (040 2 306 425) of per mail contact op met het HP team van Copaco Nederland.

Voorwaarden

  • Deze actie is geldig van 1 januari t/m 28 februari 2017.
  • Inschrijvingen voor 1 februari ontvangen een persoonlijk target.
  • De 8 klanten met de hoogste procentuele overscore gaan mee op reis.
  • Winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht.
  • De deelname aan de roadtour is persoonlijk en derhalve niet overdraagbaar.
  • Deelnemers dienen minimaal 25 jaar oud te zijn en reeds 3 jaar in het bezit van een geldig rijbewijs.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.