Microsoft training: Hybride als tussenstap naar de Cloud

Het zal u niet ontgaan zijn, alles wat met Cloud te maken heeft is booming! Dit betekent echter niet dat elke klant nu al over is op het werken in de cloud, of dit direct zal gaan doen.

Tijdens deze sessie gaan wij, samen met u, kijken naar de hybride modellen waar u en uw klant voor kunnen kiezen. Deze hybride oplossingen zien wij als perfecte tussenstap om u en uw klanten voor te bereiden op de stap naar de cloud. Het hybride model biedt voor u tevens een kans om een mooie propositie in de markt te zetten.

Wat leert u?

Bij Copaco merken we steeds vaker dat, zeker gezien de huidige snelheid van de transitie naar de cloud, zowel onze partners als eindklanten het IT-budget effectiever willen inzetten. Uw klant speelt wellicht al met de gedachten om naar de cloud te gaan, bijvoorbeeld met Office 365, echter kan dit nog enige maanden duren.

In plaats van een tussentijdse investering of het aangaan van een 3-jarig licentiecontract willen we tijdens deze sessie samen met u kijken naar de hybride modellen waar u en uw klant voor kunnen kiezen. Deze hybride oplossingen zien wij als perfecte tussenstap om u en uw klanten voor te bereiden op de stap naar de cloud.

Het hybride model biedt voor u tevens een kans om een mooie propositie in de markt te zetten. Veel van onze partners zien in deze hybride combinatie met onder meer SPLA en CSP licenties een perfect verdienmodel om hun klanten te helpen bij de overgang naar de cloud.

Ter voorbereiding op deze trainingen willen u vragen alvast na te denken over deze uitdagingen en kunt u voorafgaand aan deze trainingen vragen en/of case bij ons aanleveren die wij tijdens de trainingen kunnen behandelen. We willen het namelijk zo concreet mogelijk maken voor u!

Onderwerpen

  • Klassieke on-premises opstelling
  • Office 365
  • Azure
  • Hybride proposities (ook i.c.m. 2tCloud-diensten)
  • Relevante licentiemodellen voor hybrid scenario’s

Docenten

Deze training wordt gegeven door Silvie van de Haterd (Microsoft Licensing Consultant) en Rob van den Bogaard (Accountmanager Microsoft SPLA) bij Copaco Nederland.

Voor het aanleveren van een vraag of case die je graag behandeld wil zien tijdens deze training kun je een mail sturen naar Silvie.van.de.Haterd@copaco.com of Rob.van.den.Bogaard@copaco.com

Data & programma

Data
Donderdag 7 december, 2017

Bij uw inschrijving kunt u een keuze maken voor een van bovenstaande data.

Programma

09.00 Ontvangst
09.30 Hybride training
12.30 Lunch
13.30 Einde

Locatie, Parkeren & Routebeschrijving

Best Golf
Golflaan 1
5683RZ Best

Klik hier voor een routebeschrijving. U kunt uw auto op de locatie parkeren.

Kosten

Deze training wordt u kosteloos aangeboden door Copaco Nederland.

Let op: Meldt u zich aan, maar bent u zonder afmelding niet aanwezig op de training? Dan brengen wij € 100,- in rekening voor de gemaakte kosten. Afmelden kan door een e-mail te sturen naar microsoft@copaco.com.

Contact / Meer informatie


microsoft@copaco.com
040 2 306 370