Hybrid Hero’s event – donderdag 6 september

Houden verouderde IT-oplossingen de groei van een bedrijf tegen? Dan is het tijd dat uw klant een reis naar de digitale toekomst gaat beginnen. Met een hybride server worden gegevens opgeslagen op een lokale server en in de Cloud. Hiermee kan uw klant zijn servervaardigheden verbeteren en de productiviteit verhogen met slimme tools en functies van Azure Cloud services

Voor managers in het SMB-segment zijn Cloud gerelateerde IT-oplossingen nog steeds onbekend terrein. Toch is het omarmen van de Cloud cruciaal in de huidige maatschappij. Dus, hoe krijgt u klanten aan boord? De oplossing: Hybrid Server. 

Een on-premises server gecombineerd met Azure-cloudservices is een winnende combinatie. Klanten zijn nog steeds verantwoordelijk voor hun gegevens terwijl ze een betrouwbaar vangnet in de Cloud hebben. U kunt samen met uw klant bepalen welke onderdelen u naar de cloud verhuist en wat u binnen de organisatie houdt. Zo krijgt u het beste van twee werelden.

Programma

12.00 uur: Ontvangst gasten met koffie of thee en een huisgemaakte lunch
13.00 uur: Aanvang presentatie
14.30 uur: Korte middagbreak
14.45 uur: Uitleg van de chocoladeworkshop en chocolade 3D Printing
16.30 uur: Afsluitende borrel
17.00 uur: Einde

Locatie & parkeren

Het Nut
Voorstraat 42
4153 AM Beesd

Het Nut ligt zeer centraal in Nederland en is uitstekend bereikbaar. Op nog geen 2 minuten rijden vanaf de A2. U kunt gratis parkeren op openbare parkeergelegenheid in de directe omgeving en met een blauwe parkeerkaart voor de deur.

Contact / Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via esg@copaco.com of bel 040 2 306 425.