2tCloud

2tCloud

Uw klanten eisen steeds meer flexibiliteit van hun IT-omgeving. Ze willen per maand betalen en gemakkelijk kunnen op- en afschalen. Met 2tCloud biedt Copaco een platform dat hierbij past. Een alles-in-een portal, waarmee u heel eenvoudig clouddiensten kunt leveren, beheren en factureren. Sluit u direct aan bij ons netwerk van ruim 650 2tCloud partners of neem contact met ons op om de kansen voor uw organisatie samen te bespreken.

DOWNLOAD HET WHITEPAPER

Hoe zet u IaaS succesvol in? Wij weten welke vragen er zijn en gaan komen. Alle voordelen op een rij!

Liever direct zelf aan de slag met een specifiek klant case? Dien hier uw case hier in.

De voordelen van 2tCloud

Als 2tCloud partner krijgt u een eigen online portal, waarin u alle clouddiensten per klant kunt activeren en beheren. De activatie is volledig geautomatiseerd, zodat dit minimale impact op uw bedrijfsprocessen heeft. U kunt ervoor kiezen om uw klant ook een eigen portal te geven. Handig als uw klant zelf meer controle wil over zijn IT-omgeving.

Via 2tCloud heeft u beschikking tot een uitgebreid en gevarieerd cloudportfolio; van online werkplekken en virtuele servers tot back-up en security software. We leveren alleen clouddiensten van de beste service providers. Uw klant is dus verzekerd van een goede en betrouwbare oplossing. Via het platform kunt u eenvoudig diensten bundelen tot één totaaloplossing. Zo biedt u extra waarde aan uw klant én het levert u meer op. Om u daarbij te helpen hebben wij verschillende kant-en-klare oplossingen ontwikkelt, die u eenvoudig kunt aanvullen met andere complementaire 2tCloud diensten.

Per maand betalen is iets wat veel klanten willen, maar dit heeft natuurlijk wel impact op uw administratieve processen. Bij 2tCloud regelen wij dit voor u. U ontvangt iedere maand één factuur die overzichtelijk weergeeft welke diensten u voor welke klanten heeft afgenomen. U kunt zelf instellen dat uw klanten ook automatisch een maandelijkse factuur ontvangen, uiteraard vanuit uw naam en met uw eigen logo en contactgegevens. Zo kunt u zich focussen op uw core business.

Met meer dan 20 cloud experts staan wij dagelijks voor u klaar om u op commercieel en technisch vlak te ondersteunen. Samen met u kijken we naar de oplossing die het beste past bij de situatie van uw klant. Daarnaast hebben wij een eigen Network Operations & Support Center in Eindhoven. Hier werken onze system en network engineers, developers en supportmedewerkers aan het beheer en de ontwikkeling van het platform en de beschikbare diensten. Of u nu commerciële of technische vragen heeft, wij zijn u altijd in-depth, snel en gericht van dienst.

Copaco biedt nieuwe 2tCloud partners de mogelijkheid om zich te ontwikkelen op diverse Cloud competenties. Deze “Cloud Value Academy” bevat een exclusief programma verzorgd door ons 2tCloud team, om partners op zowel commercieel als technisch vlak te trainen en hen te helpen bij het succesvol neerzetten van cloud proposities en het stimuleren van de verkoop van cloud diensten. Hierbij maken we onderscheid op een aantal thema’s, zoals “Workspace & Productivity”, “Infrastructure & Outsourcing” en “Security, Backup & Recovery”.

Bekijk hier welke diensten u via 2tCloud kunt leveren.

2tCloud Solutions Guide

Word nu 2tCloud partner voor € 195,- per jaar

Als 2tCloud partner krijgt u beschikking over een eigen 2tCloud portal waarmee u direct clouddiensten kunt leveren aan uw klanten. Ook kunt u gebruikmaken van onze geconsolideerde billing engine en geautomatiseerde activatie van cloud services. Maar dat is niet alles. Want bij Copaco gaan we graag een échte samenwerking aan. We noemen het dan ook niet voor niets een partnership. Bij ons kunt u rekenen op:

  • in-depth en resultaatgericht support, zowel technisch als commercieel.
  • white-label marketingmaterialen om meer business te genereren.
  • kant-en-klare proposities om u te helpen een totaaloplossing te bieden aan uw klant.
  • gratis toegang tot webinars en trainingen om u kennis te verdiepen en verbreden.
  • de mogelijkheid om een 1-op-1 sessie te organiseren met een van onze cloud providers.

Onderneem nu actie!

‘Vul uw gegevens in en ik bel u terug om samen uw kansen te bespreken.’

Alex

Team 2tCloud

2tCloud - Bel me terug
Bezig met versturen

2tCloud Service Partners: