Is uw klant klaar voor de Cloud? Deel uw klantcase met Copaco en ontvang gratis advies!

U bent zelf al overtuigd van de voordelen van de cloud: flexibiliteit en schaalbaarheid van uw IT-omgeving, efficiency in levering en voorspelbare maandelijkse kosten. Zijn uw klanten ook al overtuigd? Iedere klant is anders en vraagt om een andere aanpak. Hoe kunt u uw klant het beste begeleiden naar de cloud? Wat komt er allemaal bij kijken? Hoe zit het met de complexiteit en integratie van de huidige IT-omgeving? Waar liggen de kansen en de risico’s?

Deel uw klantcase nu met Copaco, zodat wij u zicht en inzicht kunnen geven in de mogelijkheden en de kosten van de cloud omgeving voor uw klant. We sparren hier graag samen over op vrijblijvende basis, waarna u bij interesse over kunt gaan op een kosteloze Proof of Concept (POC) omgeving.

Wat krijgt u van ons?

  1. U krijgt inzicht in de werkplekmogelijkheden voor uw klant
  2. U ontvangt een kostenindicatie van de cloud migratie van uw klant.
  3. U kunt rekenen op technische ondersteuning van Copaco.
  4. Copaco geeft u ook financieel support bij de onboarding van uw klant op een cloud omgeving.

Dien hieronder uw klantcase in:

Nadat u ons een beschrijving van de case heeft gegeven ontvangt u een eerste indicatie. Samen bespreken we deze om tot een definitief voorstel te kunnen komen. Met de 2tCloud Scan van Copaco krijgt u zicht en inzicht in de kansen van cloud voor uw klant.

Wilt u zelf alvast testen met virtuele servers? Wij nodigen u uit om zelf een private cloud oplossing van Copaco af te nemen!